Tulpen aanbod

Beerepoot Wijdenes BV tulpenbollen

Beerepoot Wijdenes BV teelt 55 hectare tulpenbollen in dubbelnet in Friesland en in de Flevopolder. Ons assortiment bestaat uit zo’n 25 cultivars, maar wij zijn gestart met een opzet van een nieuw aanbod om perfect aan te kunnen blijven sluiten bij de wensen van onze afnemers. Daarnaast zijn wij in 2013 gestart met onze nieuwe verwerkingslijn en in combinatie met het nieuwste koelsysteem zijn wij klaar voor de toekomst.

Tulpenbollen

Download hier ons actuele aanbod     

Export

Naast het telen en het prepareren kunt u ook bij ons terecht voor export. Op jaarbasis exporteren wij bijvoorbeeld circa 15 miljoen tulpenbollen naar Duitsland. Verder hebben wij afzet van irissenbollen in Zuid Afrika, Polen, Portugal en Spanje. Door de grootte van ons bedrijf kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden en door één schakel weg te laten, hanteren wij scherpe prijzen. Ons bedrijf is bekend met het gehele exporttraject, inclusief de exportdocumenten.

Interesse in een totaalpakket? Tulpenbollen INCLUSIEF preparatie?

U koopt tulpenbollen uit onze kwekerij, laat deze door ons prepareren en vervolgens leveren wij ze geprepareerd voor u af op het door u gewenste adres.
Dit tegen scherpe tarieven en de zekerheid dat u een bol kunt afbroeien van hoge kwaliteit.

Voor persoonlijke informatie over ons aanbod en onze diensten kunt u per email of telefoon contact met ons opnemen